Skip to content

Bæredygtige og økologiske T-shirts til fair priser

Det er lykkedes os at blive forhandler af stort set samtlige producenter af bæredygtige, økologiske t-shirts.

Vi har samlet produkterne fra alle disse udbydere af økologiske t-shirts og kan tilbyde dem til absolut rimelige priser.

Du finder certificerede t-shirts, der er: – økologiske – fairtrade, – fair wear, – wrap, – co2 neutrale eller en kombination af disse.

På det enkelte produkt har vi lagt billeder af logoerne fra de organisationer, der har certificeret netop det produkt. Det gør det nemmere for dig at vælge.

Som noget nyt har vi endvidere økologiske t-shirts, der er produceret af genbrugsbomuld og/eller genbrugte plastikflasker.

Bemærk – prisen ved den enkelte t-shirt er ved 1 stk. Skal du have flere, giver vi naturligvis mængderabat.

Ønsker du tryk på dine økologiske t-shirts, er vi særdeles konkurrencedygtige på dette felt også. Skriv til os med dine ønsker, og vi vil i løbet af særdeles kort tid besvare din mail med et godt tilbud.

Husk – hver gang du vælger at købe en økologisk t-shirt frem for en konventionel, så sparer du miljøet for ca. 140g plante- og insektgifte. Det bliver hurtigt til en anseelig mængde.

Se vores udvalg af miljøvenlige og økologiske T-shirts

Back To Top

Skriv til Fair2Buy

Du kan kontakte fair2buy.com ved formularen herunder eller ved at ringe til Brdr. Odde - Tlf.: (+45) 60 77 51 88

Det er altid en god ide, at sende en mail frem for at ringe. Vi vil så vidt muligt besvare din mail samme dag den er sendt.

CAPTCHA image

Dette er for at bekæmpe spam