Skip to content

Bæredygtigt og økologisk babytøj til fair priser

Ingen har så følsom en hud som vores babyer. Endvidere er huden en meget sikker vej for transport af giftstoffer ind i kroppen.

Tænk bare på de seneste undersøgelser af, hvordan giftstoffer i mænds sportstøj kan give dårlig sædkvalitet. Babyer har endnu tyndere hud end voksne mennesker, og det er derfor om muligt endnu vigtigere at sikre sig mod giftige stoffer i babyers tøj. Dette kan du blandt andet gøre ved at sikre dig, at det tøj, som du giver din baby på, er produceret af økologisk bomuld.

Det er lykkedes os at blive forhandler af en stort set samtlige producenter af økologisk baby tøj. Vi har samlet baby tøjet fra alle disse udbydere af 100% økologiske baby tøj og kan tilbyde dem til absolut rimelige priser.

Ønsker du tryk på dine baby tøj, er vi særdeles konkurrencedygtige på dette felt også. Skriv til os med dine ønsker, og vi vil i løbet af særdeles kort tid besvare din mail med et godt tilbud.

Husk – hver gang du vælger at købe et økologisk baby tøjs produkt frem for et konventionel, så sparer du miljøet for ca. 70g plante- og insektgifte. Det bliver hurtigt til en anseelig mængde.

Se vores udvalg af miljøvenligt og økologisk babytøj

Back To Top

Skriv til Fair2Buy

Du kan kontakte fair2buy.com ved formularen herunder eller ved at ringe til Brdr. Odde - Tlf.: (+45) 60 77 51 88

Det er altid en god ide, at sende en mail frem for at ringe. Vi vil så vidt muligt besvare din mail samme dag den er sendt.

CAPTCHA image

Dette er for at bekæmpe spam